Circuitdag Zandvoort

Hieronder veel informatie over een geweldige dag zelf racen op Zandvoort met je eigen motor.

 

Heb je al van alles geprobeerd maar ben je nog steeds onzeker, gespannen of nerveus op de motor en heb je daardoor last van moeie armen? Boek dan eens een leuke les bij ons op het circuit om hier voor eens en altijd vanaf te komen. Speciaal voor de motorrijders die normaal op straat rijden hebben we hiervoor een leerzaam dagprogramma ontwikkeld. Dit is niveau 1 waarbij je op je eigen tempo en met de goede tips je rijtechniek enorm verbeterd. 

Datum(s) voor de motor training Zandvoort in 2018 zijn eind December bekend en zijn hier dan ook gelijk te reserveren.

 

Wil je zelf rijden op circuit Zandvoort met instructie of geheel vrij rijden op circuit Zandvoort met veel rijtijd en GRATIS hele dag tijdwaarneming? Schrijf je in en rij maar liefst 6 sessies op een dag. Een nachtwaker is inbegrepen dus de avond ervoor aankomen hoelaat het jou uitkomt. Met de rijvaardigheidscursus niveau 1 motor zet je jouw 1e stap naar het verbeteren van je totale rijtechniek.

 

Er zijn instructiegroepen voor alle snelheden en groepen vrij rijden met goede groepsindeling die we optimaliseren met de tijdwaarneming. Zelfs voor de onervaren rijders hebben we motorcursussen waarbij de straatrijders zonder circuitervaring het beste voor niveau 1 kunnen inschrijven. Kortom doe de motor experience voor een onvergetelijke dag. 

 

Na een dag motorcursus zal je rijtechniek enorm verbeterd zijn en zal je meer nog meer plezier in het motorrijden krijgen. Zelf rijden op het circuit van Zandvoort tijdens een motor circuitexperience is niet alleen leerzaam maar ook enorm leuk om te doen. Ongeacht je snelheid hebben we diverse niveaus waarbij wij speciaal voor de beginners en gevorderden programma's klaar hebben liggen die jou gaan helpen om op je eigen motor de rijtechniek te verbeteren tijdens een motor  rijvaardigheidstraining of vrij rijden sessies.

Inschrijving en motor keuren kan de avond ervoor tussen 20.00 en 20.30 en de dag zelf tussen 7:30 en 8:00. Het dagprogramma is om 16:50 afgelopen. Niveau 1 is als 1e klaar en dit zal ongeveer om 16.00 uur zijn. 

 

Zelf racen op Zandvoort

Direct inschrijven

 

Adres circuit Zandvoort:  Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort.

 

 

Een motorrijbewijs is niet verplicht voor circuitrijden op Zandvoort maar je dient wel de motor volledig onder controle te hebben met de nodige ervaring.  Dus wil je op Zandvoort zelf racen met je eigen motor, hou er dan rekening mee dat je de basisvaardigheden beheerst. 


Rondetijden voor de motortrainingen op race circuit Zandvoort (tussen haakjes rondetijden Assen)
Niveau 1:    met les: 2:53 en hoger.   (2:45 en hoger) geen circuitervaring en speciaal voor de straatrijders.
Niveau 1+:  met les:  2:33 – 2:52      (2:25 - 2:44)  geringe circuitervaring en geschikt voor de aller snelste straatrijders. 
Niveau 2:    met les 2:18 – 2:32   (2:10 - 2:24) circuitdag voor de rijders met meerdere circuitdagen circuitervaring.
Niveau 3:    Zandvoor circuit vrij rijden: 2:09 - 2:27  (bij genoeg animo een A en B groep op basis van rondentijden)  (2:01 -2:19)
Niveau 4:    vrij rijden Zandvoort: 2:08 en lager. (2:00 en lager) Voor de rijders die erg snel zijn of willen trainen voor hun race. 
 

En dan hebben we nog de circuit motor training voor circuitrijders die maximale aandacht willen voor de circuit race:
Privetraining niveau 3: 2:09 - 2:18    (2:01 - 2.09)  Leer maximaal van een ervaring circuit instructeur.
Privetraining niveau 4: 2:03 – 2:08    (1:55 - 2:00) De circuittraining om sneller te worden voor je wedstrijden.

 

Programma Zandvoort

Op deze hele circuitdag rij je maar liefst 6 sessies zodat iedereen veel kan rijden EN leren van het circuit rijden. Zo zijn er uitgebreide briefingen, theorie en een duidelijke uitleg van je persoonlijke instructeur zodat je een betere rijder kan worden. Bij de inschrijving staat altijd koffie en thee klaar voor een prettig ontvangst. Wij doen er alles aan om jou een geweldige tracktraining te bezorgen en we zijn zelfverzekerd dat dit nog gaat lukken ook.

Een goede raceschool bied ook een theorieblok aan voor niveau 3 & 4 rijders waarbij Ferry de geheimen van een snelle race ronde op Zandvoort zal onthullen. Ferry heeft 5 jaar het baanrecord in handen gehad voor motorfietsen dus de nodige info voor de motor circuit theorie. 

Kortom, een volledige dag motorsport en pure passie tijdens een dag circuit rijden.

 

Activiteiten circuit Zandvoort

Direct inschrijven

 

 

Tijdwaarneming tijdens de trackday

We bieden de gehele dag tijdwaarneming aan tijdens de motor trainingsdagen. De lijsten met rondetijden worden zo snel mogelijk na de sessie opgehangen. Door de tijdwaarneming gaan we actief deelnemers bijsturen zodat er mooie gelijkwaardige groepen ontstaan. Meld je ter plekke aan met je eigen amb transponder of krijg een mylaps transponder van Racecracks in bruikleen. 


Overnachten

Racecracks huurt een nachtwaker in zodat je gratis op de hoofdpaddock kunt overnachten en al je spullen kunt klaarzetten zodat je de circuitdag relax kan beginnen. Dit is een gratis extra service van Racecracks voor de tracktraining op circuit Zandvoort. In de avond voor het evenement gaan we beginnen met inschrijven en de technische toelating. De volgende ochtend gaan we hiermee verder waarbij er altijd lekkere koffie of thee klaarstaat. De avond ervoor staat tevens de Racecracks koelkast weer gevuld voor je klaar in de pitbox voor circuit rijden Zandvoort. Een hotel bij circuit Zandvoort vindt je erg makkelijk door even te zoeken op Booking.com. 

 

Pitboxen

Pitboxen zijn te huur voor een onvergetelijke training op circuit Zandvoort. Kosten zijn 120,- per dag per box of 30,- voor een pitboxplek op basis van maximaal 7 motoren per pitbox.

Reserveren box, stuur een mail naar: info@racecracks.nl en maak vervolgens het huurbedrag over naar de ING rekening van Racecracks met vermelding van je naam. Rekening gegevens:  IBAN: NL76 INGB 0007 0481 27    BIC:  INGBNL2A t.n.v. Racecracks B.V. te Wateringen

Boxen zijn de dag voor het evenement beschikbaar vanaf 18.00. Bij het ophalen van de sleutel betaald je 100,- borg die je de volgende dag weer terug krijgt bij het inleveren van de sleutel en schone pitbox. Uiterlijk om 17.30 moet de pitbox weer leeg zijn.

 

Circuit zandvoort zelf rijden

Direct inschrijven

 

Paddock

Toiletten zijn aanwezig op het rennerskwartier. Stoom kan je gratis gebruik van maken, er staan diverse stroomkasten. De banden en onderdelenservice is V-racing waarbij je banden kan aankopen of wisselen. De fotograaf is uiteraard ook aanwezig om van jou gave actiefoto's te maken. Het paddock restaurant de Mickey’s zal geopend zijn van 7:30 tot 19:00uur voor diverese (warme) dranken of een goede lunch. Wil je iets uitgebreider eten dan kan dit bij de Henrie's en deze zit boven de Mickey bar op de 1e etage. Op de paddock is een PIN benzinepomp die de gehele dag geopend zal zijn.  

 

Maximale geluid tijdens de rijvaardigheidstraining motor of vrij rijden Zandvoort 2018

Tijdens het racen op circuit wordt het totaal geproduceerde geluid per motor van iedere ronde dynamisch gemeten. Deelnemers krijgen bij de eerste geluidoverschrijding een waarschuwing, bij de tweede overschrijding volgt er definitieve uitsluiting van deelname zonder restitutie van het inschrijfgeld. Kom dus met je standaard uitlaat of vervangingsdemper MET DB-killer en dan gaat het goed tijdens de racetrack riding op circuit park Zandvoort is onze ervaring. Stel dat je eraf gehaald wordt, schakel tijdens de volgende sessie eerder naar de 4e versnelling bij opkomen rechte stuk en geef even niet vol gas. Hou ook helemaal links want de geluidspaal staat aan de rechterkant.

Racecracks staat erom bekend dat het de puntjes op de i heeft qua organisatie, veiligheid en lesniveau.
Kortom: wil je op circuit Zandvoort racen boek bij Racecracks voor een geweldige Zandvoort circuit zelf rijden waarbij je op een veilige manier je rijtechniek al binnen 1 circuitdag enorm verbeterd en met de bekende sfeer en gezelligheid waar Racecracks om bekend staat. 

Geefs eens een racen circuit Zandvoort cadeau aan je geliefde. Het cadeau van het dagje racen op Zandvoort zal zeker in de smaak vallen bij je partner. Neem contact op met Racecracks voor meer informatie. We beantwoorden graag al jouw vragen. 

Book now and join the super experience.

Plattegrond circuit Zandvoort

Wie wil er nou niet zelf op circuit Zandvoort rijden. 

 

Circuit Zandvoort agenda

Bekijk kalender

 

 Circuit Zandvoort Adres: Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041KP Zandvoort.

Schrijf je in voor de Tips & Acties van Racecracks