Cartagena
Circuit informatie
  • 3.506 m
  • 17 bochten
  • 15 jan. 2024 - 17 jan. 2024
  • Vanaf € 669,00
  • Instructie = volgeboekt
  • 7 plekken vrij rijden beschikbaar
Circuit informatie
Boek evenement
Selecteer instructie of vrij rijden

Je hebt gekozen voor: "vrij rijden". Racecracks deelt je vervolgens in voor het juiste niveau. Een niveau claimen is niet mogelijk. Kies hieronder je opties. Zorg dat je rondetijden in je portaal up-to-date zijn en werk deze af en toe bij.

Ieder zonder circuit ervaring op een groot circuit start in niveau 1. Heb je al rondetijden? Vul deze in op je portaal. Met het aanvinken van een niveau geef je Racecracks een advies voor het niveau. Racecracks bepaalt aan de hand van de info + rondetijden + de snelheid van de andere rijders in welk niveau je geplaatst wordt.
Rijstijl op straat of op het circuit

Transportverzekering. Vul een bedrag in van minimaal 1000,- wat je wilt verzekeren voor je motor + spullen. Kosten: 10/1000. Dus als je 5000,- wilt verzekeren betaal je 50,- Let op: eigen risico = 500,-

Transport verzekerd bedrag vanaf 1000,- (dagwaarde motor)
Event extras
Opmerking
Login voor de wachtrij


Login om je in te schrijven voor de wachtrij

Inloggen

Uitgebreide informatie per onderdeel

Het Cartagena circuit heeft door het zeeklimaat en de gunstige ligging in Januari de hoogste temperaturen van alle circuits in Spanje en Europa! Het circuit is afwisselend en uitdagend, fijn hotel en we gaan weer in een aantal goede Spaanse restaurantjes heerlijk eten! 

 

Motortransport

We bieden motortransport aan van Wateringen naar Cartagena. 

 

Hotel

Hotel Carlos III ligt in het centrum en in de straat kan je goed parkeren. Vanaf het circuit is het 15 minuten rijden en in de avond loop je binnen 5 minuten naar goede restaurants toe. Het hotel heeft fijne bedden, goed ontbijt, goede douche en is pas gerenoveerd. 

 

Huurauto

Een auto huren kan al vanaf 10,- per dag. Vooral 2-4 dagen voor het ophalen van de huurauto zie je de laagste tarieven. Zie: http://www.autohuren.nl en 
https://www.rentalcars.com/