Motorland Aragon circuit

 

11-12-13 maart 2024 MotoGP circuit Motorland Aragon.

Pecfect te combineren met circuit Alcarras. Is maar 1,5 uur rijden!

Lekker inkomen op het spectaculaire GP circuit Motorland Aragon! En daarna door naar het vernieuwde en uitdagende circuit van Alcarras. 

Vrij rijden

3 dagen lekker vrij rijden voor 629,-  - Pitboxplek 100,-    

Motortransport vanaf Rijen, Veessen en Wateringen.

Motorland Aragon circuit

Huurauto

Een auto huren kan al vanaf 10,- per dag. Vooral 2-4 dagen voor het ophalen van de huurauto zie je de laagste tarieven. Zie: http://www.autohuren.nl en 
https://www.rentalcars.com/

 

Hotel

2 hotels adviseren wij. Op 12 minuten van het circuit Hotel Ciudad de Alcaniz en op 15 minuten rijden Parador Hotel (groot kasteel in het centrum en bovenop de berg. Parkeren kan voor de deur)

 

Vliegtickets maart 2024

Vanaf Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Eindhoven kan je goedkoop vliegen naar Barcelona.

Verzekering

De deelnemer is zich ervan bewust dat een ziektekostenverzekering geen dekking biedt voor repatriëring en dat een reisverzekering meestal geen dekking biedt voor repatriëring bij deelname aan gevaarlijke sporten waaronder motorsport. Racecracks wil de deelnemer daar nadrukkelijk voor waarschuwen. Het is aan de deelnemer om zich indien nodig aanvullend te verzekeren voor deze kosten. Informeer dus naar een reisverzekering die akkoord gaat met circuit rijden en de repatriëring kosten vergoed. Via een tussenpersoon bied onder andere de Europeesche deze aanvullende reisverzekering aan.  Of https://www.speedsecure.nl/info-doorlopende-reisverzekering/

 

6 sessies per dag. 

Tijdwaarneming.

Racecracks organisatie + instructeurs zijn met een grote groep aanwezig.

Er is een sport fotograaf aanwezig om de rijders op de gevoelige plaat vast te leggen. 

Onze vertrouwde Poolse banden en onderdelen service is aanwezig. Racecracks heeft Michelin banden terplekke op voorraad. 

Op de paddock kan eventueel overnacht worden. Er is stroom, toiletten en je kan er douchen.