Trackdays organisator Ferry van Rijn is nog steeds actief in de wegracesport op de diverse circuits.

Ferry wil zijn vaardigheden, circuit en rijervaring gebruiken om zoveel mogelijk motorrijders een leuke en leerzame dag op het circuit te bezorgen. Tijdens deze bochten training motoren gaan we alle details uitleggen over de rijtechniek. Alles zal gericht zijn op het veilig hard kunnen gaan. Ferry begon met circuitrijden in het jaar 2000 met de MAC Zandvoort en circuitdagen. In 2003 haalde Ferry de TOMS cursus. In 2006 werd er serieus met het racen begonnen in de NK Supercup600 en het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) Supersport 600, om een jaar later over te stappen naar de eredivisie van het ONK, de Dutch Superbikes. 2009 was een goed jaar waarbij first row werd gekwalificeerd en een PR werd gezet van 1.42.6 min met de oude Ruskenhoek. Tot 2013 heeft Ferry gestreden voor de goede top 10 positie's in de Dutch Superbikes.

Sinds 2022 raced Ferry weer in de Dutch Superbike van het IDC en heeft inmiddels meerdere podiums gepakt in de snelste klasse van Nederland met een snelste rondetijd van 1.42.1 wat een nieuw PR is voor Ferry. In 2023 werd Ferry vice-kampioen in het IDC Dutch Superbike!

Podium TT circuit Assen
Onderstaande foto is uit september 2021. Op het TT-circuit van Assen wist Ferry tijdens een trainingsdag 1.44.6 op de klokken te zetten.

Ferry van Rijn