Hotel overnachtingen

Er zijn redelijk wat hotels in Assen en vooral in Zandvoort is er veel hotelkeuze vlakbij het circuit.
 

Assen
Wij raden hotel van der Valk Assen aan om te overnachten tijdens een circuitdag of race op het TT circuit van Assen omdat het er altijd netjes is met een lekker ontbijt vanaf 6:50uur. 
 
Op Assen hotel vd Valk site vindt je altijd de scherpste kamerprijs!  Als vd Valk vol is kan je de Bonte Wever proberen. 
 
Van der Valk Assen
Hotel Assen
Balkenweg 1
9405 CC Assen (Drenthe)
Tel +31 592 85 15 15
 
Verhoogde rijvaardigheidstraining
Direct inschrijven 
 

Zandvoort
Dichtstbijzijnde hotel bij het Zandvoort circuit is het NH Zandvoort hotel recht tegenover de ingang van circuitpark Zandvoort. Ander hotel in Zandvoort bij circuit in de buurt is hotel de kust. Dit hotel is iets eenvoudiger en kost minder voor een overnachting. 
Natuurlijk zijn er veel meer hotels maar bij deze hotels hebben wij goede ervaringen om de nacht door te brengen voor je circuitdag. Vraag altijd naar een vroeg ontbijt. Zeker als je in niveau 1 rijdt is het handig om vroeg te ontbijten zodat je om uiterlijk 7.45 op het circuit aankomt. Als je de avond ervoor al je rijnummer hebt opgehaald en je motor is al gekeurd dan kan je in de ochtend iets rustiger aan doen en is 8.00uur een mooie aanvangstijd.

 

Ecuyers
Het Ibis hotel in Château-Thierry zal onze thuisbasis vormen voor de mensen die meer comfort willen.
Site en boeken: Ibis hotel
Hotel Ibis Chateau Thierry 60, Avenue du Général de Gaulle 02400 - Essomes Sur Marne Tel : +33 (0)3 23 83 10 10 = 20 minuten rijden vanaf het circuit.

Hotel Assen

Van Der Valk hotel Assen