Privetraining en privetraining PLUS

Los je Rijtechnische en mentale problemen op door combi coaching tijdens je circuitdag. Tips krijgen om jouw rijtechniek en mentale kracht binnen 1 dag te verbeteren.
 
Privetraining
We gaan weer rijders begeleiden die op Assen rondetijden rijden van 1:54 - 2:10. Deze rijders willen we verder helpen om hun rondetijden omlaag te krijgen!
Je kan ook samen met je maatje een privetraining aanvragen.  
Het gaat om groepen met maximaal 2 deelnemers op 1 instructeur of 1op1. 
Meestal monteren de instructeurs met de rijtraining een camera op hun motor voor videoanalyse zodat je nog meer inzicht krijgt in de verbeterpunten. Dit is een service van de instructeurs dus hier betaal je niet voor. 
Heb je het gevoel niet te weten hoe je veilig nog harder kan gaan, dan is dit een unieke kans om op hoger niveau les te krijgen en zo sneller en vooral veiliger hard te gaan. 
Zowel de snelle circuitrijders, Zac en Cuppers kunnen bij Racecracks terecht voor deze race cursus. Voor de volgende rondentijden is de privé les ideaal: Assen/Zandvoort: 1.55 - 2:09 min
 
Wij van Racecracks zorgen voor een gelijkwaardige mede prive deelnemer.
 
Persoonlijke begeleiding bestaat gedurende de dag uit:
*  voor de 1e sessie vindt er uitvoerig overleg plaats met jouw instructeur
*  er zal gewerkt worden aan de rijtechniek maar ook vering, banden, bandendruk, versnellingen en tandwielverhoudingen
*  met name de zwakke punten worden aangepakt;
*  door deze werkwijze zullen veel verbeterpunten aan het licht komen;
*  rijlijnen en de hele baan gebruiken blijft een erg belangrijk aandachtspunt;

 
Privetraining Direct inschrijven 

______________________________________________________________________________________________________________________________

PRIVETRAINING PLUS met daarin: MRC- Mentale Riders Coaching
Veel professionele wegracers maken gebruik van MRC als standaard element in hun trainingspakket. 
Vanaf 2019 maakt Racecracks als enige circuitdagen organisator in Nederland deze trainingsvorm mogelijk voor elke reguliere circuitrijder en amateur wegracer door middel van een PRIVETRAINING PLUS circuitdag.
 
Wat is een PRIVETRAINING PLUS circuitdag?
Deze bestaat uit 3-4 sessies vrij rijden en ruim 1,5 hr groeps- en persoonlijke begeleiding, verdeeld over de dag. 
Er zal een uitleg worden gegeven over rijtechniek, tips over jouw rijtechniek en mentale coaching zal een belangrijk onderdeel zijn om ieder zijn problemen op te lossen zodat je sneller, veiliger en met meer plezier op het circuit zal rijden. 
1 van de 3-4 sessies zal Jeroen Rensel met jou de baan op gaan om op die manier ook je rij technische problemen aan te pakken. 
In groepsvorm wordt theorie behandeld en tijdens de persoonlijke begeleiding is er ruimte voor individuele vragen. In een veilige omgeving bespreekt de MRC coach op een eenvoudige en doeltreffende manier wat een deelnemer wil bereiken en past hij na toestemming coaching interventies toe. Hierdoor worden veranderingen in het (rij)gedrag meteen merkbaar en daarmee gewenste resultaten haalbaar. In de drie rijsessies kan datgeen wat besproken is meteen worden toegepast, en worden resultaten na de sessie meteen besproken. 
Met maximaal 4 deelnemers is er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht om je rijtechniek naar een hoger plan te tillen en je mentale kracht. 
 
Voor wie is een MRC circuitdag geschikt?
Een MRC circuitdag is met name geschikt voor de ervaren circuitrijder die weinig of geen progressie meer maakt in bijvoorbeeld rondetijd en dat wel wil of die andere doelen wil behalen maar nog zonder succes. Circuitrijders die door bijvoorbeeld een val of ander incident wat minder vertrouwen hebben of meer angst hebben opgebouwd is een MRC circuitdag bij uitstek geschikt.
 
De MRC coach
Onze MRC coach is Jeroen Rensel. Hij is al jaren privé instructeur bij Racecracks en neemt al bijna 22 jaar succesvol deel aan wegraces op nationaal niveau (IDC Dutch Superbike). In zijn werkzame leven is hij mental coach voor topsporters en professionals in het bedrijfsleven.

Mental Racing Coaching