Verzekering

Trackday verzekering en circuitverzekeringen

 

Het is niet meer mogelijk je motor extra te verzekeren voor circuitrijden. De verzekeraar trekt het aanbod van de motorverzekering in voor alle organisaties. De extra circuitverzekering is dus niet meer mogelijk tijdens de circuitdag.

 

Ons streven is net zoals voorgaande jaren het risico op schade te beperken zodat iedereen na een leerzame en fijne circuitdag veilig naar huis kan. Een verzekering voor circuitrijden is dankzij de Racecracks lesmethode, gecertificeerde instructeurs en goede groepenindeling dan ook vrijwel altijd overbodig. Vraag desnoods bij je verzekeraar na of je verzekerd bent als je een dagje gaat racen op circuit. Normaal gesproken is je zorgverzekering geldig tijdens het circuit rijden. 

 

Tijdens 1 van onze trainingen kan je de technieken op het veilige circuit gaan oefenen. De tips van de instructeur gaat over je rijhouding en de totale rijtechniek. Meer informatie en inschrijven op deze website.  Kies bovenaan de site een submenu en kom alles te weten over de leuke trainingen.

Circuit rijden motor