Staffel
Korting

  • 2e boeking al korting
  • Oplopende kortingen
  • 1 jaar geldig

Bekijk onze events

Volgende evenement

Aug
03

Ecuyers
Frankrijk

Circuit rijden met je eigen motor!

Welkom bij Racecracks trackdays


Bij Racecracks boek je een circuitdag met je eigen motor. Dit kan met instructie zijn of geheel vrij rijden. De circuitdagen organiseren wij uitsluitend op veilige circuits en rijd je de trackdays op je eigen vertrouwde motorfiets. Heb je geen motor maar wil je toch graag een dagje rijden? Dat kan, we bieden ook de mogelijkheid aan om een circuitmotor te huren.
 

‘Ik wil graag rijden, maar het is mijn eerste keer’

Circuitrijden

Wij helpen je met vertrouwen op het circuit tijdens onze trackdays

Ben je onzeker, gespannen of nerveus op de motor en krijg je daardoor andere problemen zoals pijn in je handen, onderarmen en schouders? Boek dan eens een motor training bij ons op 1 van de veilige circuits. Al meer dan 10.000 motorrijders hebben we een perfecte circuitdag bezorgd waarbij hun vertrouwen op de motor en hun rijvaardigheid enorm is verhoogd. De trackdays met instructie zijn inclusief een ervaren instructeur die jou de gehele training zal begeleiden. Zowel tijdens de rijsessies op het circuit en ook mondeling tussen de sessies door.

Onderdelen bestellen?

Wij ontzorgen jou op het circuit

Racecracks heeft instructeurs met passie en hebben persoonlijke aandacht voor jou. Iedere motorrijder is bij ons welkom.

Experience Zandvoort

Schrijf je in voor een circuitdag of motortraining

Zelf circuit rijden of motor racen op het circuit is enorm leuk, verslavend en leerzaam. Geen circuitervaring? Geen probleem. Schrijf je in voor instructie bij onze motorsportschool en beleef hoe leuk het circuit rijden is!

Schrijf je in!