CIRCUIT ANDALUCIA (Zuid Spanje)

23-24-25/10/2022 staat weer gepland. 3 dagen vrij rijden, incl 4 nachten hotel incl ontbijt, diner met wijn + water, motortransport, pitbox en tijdwaarneming. Dit is een zondag t/m dinsdag. Zaterdag 22/10 gaat er een mooie vlucht vanaf Rotterdam naar Almeria en op donderdag gaat deze vlucht weer terug. Boek wel 1 extra nacht erbij tijdens het inschrijven als je voor deze vlucht kiest zodat je in totaal op 5 nachten komt voor deze trackholiday. 

Andalucia circuit
Inschrijfgeld voor het complete pakket kost 899,-  Direct inschrijven voor Andalucia. 
 
Circuitvakantie INCLUSIEF: 3 dagen circuit, 4 hotelovernachtingen in een heel gezellig 4* hotel + 4x ontbijt + 4x diner incl. wijn & water, inclusief MOTORTRANSPORT, pitboxplek en tijdwaarneming!  


3 pick-up points: Wateringen, Oss en Zwolle voor je motor + spullen. 
Afgelopen keren hebben de deelnemers het ENORM naar hun zin gehad op het circuit van Andalucia en was ieder zeer te spreken over het circuit. Daarnaast was het hotel super en de sfeer helemaal top. 


Het circuit van Andalucia ligt direct naast het circuit van Almeria. Het circuit is 5 jaar oud en is in Januari 2018 verbeterd met het langste rechte stuk van Spanje erin. Het circuit is nu maar liefst 5 kilometer lang!
Het circuit is erg breed 12-20 meter, heeft snelle bochten, technische bochten, hoogteverschil en dat alles met een geweldige flow wat een flinke kick geeft. Inmiddels is het circuit minstens zo populair als het naastgelegen Almeria circuit.


Pakket overzicht:
•    3 dagen circuit met 5 sessies van 20-25 minuten op een dag. 
•    4 nachten in een 4* hotel op 35 minuten rijden inclusief ontbijt + 4 avonden diner incl wijn +  water. 
•    Motortransport van je motor + spullen vanaf Wateringen, Oss en Zwolle.
•    Pitboxplek inbegrepen
•    Gratis tijdwaarneming inbegrepen
•    Rijden zonder DB killer


Eind Oktober is het in Almeria erg droog, 18-25 graden en zonnig. Perfecte weersomstandigheden dus.
Circuit Andalucia behoort tot de uitdagenste circuits van Spanje door zijn geweldige layout, hoogteverschillen, veiligheid, breedte en een lang recht stuk van 1 kilometer. 
Geluid maximaal 108 Db = ruim 2 keer zoveel geluid dan in Nederland. 

Circuitdag Andalucia
Opties: Transportverzekering 10,-/1000,- waarde, extra motorkrat 400,-, 1 persoonskamer 140,-,privetraining 200,- per dag en een reisgenoot kan mee voor 60,- per nacht inclusief ontbijt inclusief diner + wijn en water. 
2 personen per kamer die we willekeurig indelen. Je kan een voorkeur voor een kamergenoot opgeven tijdens het boeken van de trackholiday. 3 personen op een kamer kan ook als je dat wenst. 
Andere deelnemers contacten om bijvb. de huurauto te delen en om van elkaar te horen over goedkope vliegtickets. Meld je aan voor onze Facebook groep: Track holiday Andalucia / Almeria: http://www.facebook.com/groups/290855624891367
 
Trackday vakantie in Spanje
Direct inschrijven voor Andalucia
 
Kosten en tips vliegen en huurauto
Enige wat je zelf nog moet regelen is je vlucht en de huurauto. Vlucht is erg goedkoop als je op tijd boekt. Huurauto kost vrijwel altijd weinig en vanaf 25,- per dag huur je al een auto.  Zorg voor een creditcard. De persoon van wie de creditcard is moet erbij zijn als de auto opgehaald wordt bij de luchthaven. Autohuur site's: http://www.autohuren.nl of http://www.autoeurope.nl  Handige site vor vliegtickets:  http://www.cheaptickets.nl
Transavia, Rainair en Vueling vliegen veel op airport Alicante vanaf Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Eindhoven. 
Directe vlucht vanaf Rotterdam naar Almeria via Transavia. Heen op 22 oktober om 7:05 en terug op 27 oktober 2022 om 11:15!!!
Tickets vanaf Eindhoven, Maastricht en Brussel: naar Alicante:  http://www.ryanair.com/nl/nl/
Tickets vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven naar Alicante via http://www.transavia.com/nl
Doe je vloeistoffen en kleding in tasjes en prop dit bij je motorkrat. Dit scheelt een grote koffer meenemen. Dat is namelijk prijzig en neemt veel ruimte in bij de huurauto. 
 
Hotel
We overnachten in Puntazo II hotel. Tegen gereduseerd tarief kan je ook in Puntazo I slapen. Enige verschil is de kleine kamers. Puntazo I ligt ook bij het zwembad en dezelfde bar en eetzaal is op dezelfde afstand. 
Op 35 minuten rijden vanaf het circuit. Inchecken op 23 Oktober vanaf 14.00 en uitchecken op 27 Oktober voor 12.00.
Het hotel heeft ruime en schone kamers met goede bedden. Het ontbijt en diner is heerlijk. Daarnaast is er een zwembad en een gezellige bar met lounge aanwezig. Gratis parkeren.
Wil je extra nachten boeken voor en/of na het evenement. dat kan via de boekingspagina Op basis van 2 personen per kamer kost dit per persoon / per nacht 45,- inclusief ontbijt. Of 68,- p.p. per nacht incl. ontbijt bij een 1-persoonskamer.

Mojacar Puntazo hotelPuntazo hotelkamerPuntazo hotel
Ben je het zat om in de regen te rijden of om na een circuitdag weer lang te moeten wachten op de volgende trainingsdag?  Speciaal voor deze rijders hebben we de motorvakantie in Spanje op het circuit van Andalucia. Hier kan je veel rijden en van dag op dag je rijtechniek verbeteren. Daarnaast is het een geweldige motor circuitvakantie.
Circuit Andalucia adres:  N-340a, Km 483, 04200 Tabernas, Almería, Spanje
Het circuito nuevo andalucia ligt 30 minuten rijden vanaf vliegveld Almeria, 90 minuten van vliegveld Murcia en 120 minuten vanaf vliegveld Alicante. Vanaf Alicante worden de goedkoopste vluchten aangeboden via Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel.
 
Plattegrond circuit Andalucia
Andalucia circuit plattegrond
Privetraining
Voor zowel niveau 3 en niveau 4 rijders zijn er privetrainingen te boeken voor de perfecte racecursus.
Privetraining voor niveau 3 en 4 rijders kost 200,- voor 1 hele dag op basis van 2 deelnemers per instructeur. Je zal samen met de instructeur en 2e deelnemer de gehele dag werken aan verbeteringen aan je rijtechniek en motorafstellingen.  De ideale race cursus voor de motorcoureur en voor het motor racen. 
  
Tijdwaarneming
Het gehele evenement zijn er rondetijden beschikbaar die op internet gepubliceerd worden.
 
Geluid
Je mag hier met open race uitlaten rijden. Limiet 108Db dat is ruim 2 keer zoveel dan in Nederland. 
 
Transport van je motor + spullen 
Het transport wordt geregeld op professionele werkwijze vanaf Den-Haag, Zwolle en Oss zodat je motor en spullen netjes vervoerd worden. De motor gaat op een motorkrat waar ook je overige spullen bij kunnen. 
 
Beladen motorkrat
Het is de bedoeling dat je zelf je motorkrat laad en Racecracks zal je bij het inkratten assisteren. De afmeting van de krat is ongeveer 210cm lang, 80cm breed en 125cm hoog dus genoeg ruimte voor je motor en overige spullen want alles wat binnen je krat past kan uiteraard mee. De motor zetten we vast met spanbanden. Daarna kan je jouw krat vol zetten met je spullen en als laatste insealen met onze krimpfolie. 
Schade als gevolg van wrijving is niet gedekt in de als optie af te sluiten transportverzekering voor 10,- / 1000,- waarde.
Zorg dat de tank van je motor zo leeg mogelijk is en je mag alleen lege jerrycans meenemen. Dus tank gewoon in Spanje. Is nog goedkoper ook.
 
Motor Trackdays Andalucia Direct inschrijven
 
Een opsomming van de belangrijkste zaken om mee te nemen
Motorfiets (vergeet je contactsleutel niet mee te nemen)  motorbokken, stoel, jerrykan + trechter, bandenwarmers, bandenspanningsmeter, gereedschap, verlengsnoer, extra set banden, Motorolie, kettingspray, tang, schroevendraaiers, ratel met toepasbare dopmaten, duc tape, spanbandjes, rol papier, tiewraps, reserve delen, remblokken, motorslot, motorpak, onderkleding, kleerhanger, oordoppen, motorlaarzen, rugprotector en motorhelm.
Bij aankomst op de paddock van Crcuito Andalucia staat voor de pitboxen jouw motorkrat klaar. Dit is wel erg luxe en onbezorgd aan je rijsessies beginnen. Alles wat IN je motorkrat past kan mee. Gebruik geen grote kist maar doe de spullen in kleine tassen. Die grote stevige boodschappen werken geweldig zodat er meer dan genoeg spullen kan meenemen!! Deze kan je makkelijk wegproppen in je motorkrat. Een (grote) kist vast nemelijk NIET op je krat.
 
Transportverzekering
Daarnaast kan je als optie een verzekering afsluiten voor je motor + spullen. Kosten 10,- per 1000,- verzekerde waarde. Op de inschrijfpagina kan je meer info downloaden over de als optie af te sluiten transportverzekering.
 
Verzekering
De deelnemer is zich er van bewust dat een ziektekostenverzekering geen dekking biedt voor repatriëring en dat een reisverzekering meestal geen dekking biedt voor repatriëring bij deelname aan gevaarlijke sporten waaronder motorsport. Racecracks wil de deelnemer daar nadrukkelijk voor waarschuwen. Het is aan de deelnemer om zich indien nodig aanvullend te verzekeren voor deze kosten. Informeer dus naar een reisverzekering die akkoord gaat met circuitrijden en de repatriëring kosten vergoed. Via een tussenpersoon bied onder andere de Europeesche deze aanvullende reisverzekering aan. Of www.speedsecure.nl/product-info
 
Foto’s
De fotograaf zal van iedereen hele mooie actiefoto’s maken.  

CircuitdagenMotortransport Spanje
 
Veiligheid
Andalucia is een veilig circuit. De baan is erg breed met ruime uitloop en grindbakken terwijl de curbstones het einde van de baan goed markeren en welke geschikt zijn voor motorfietsen en de rijvaardigheidscursus.  
 
Banden en onderdelenservice
Uiteraard kan je ook banden kopen tegen en je eigen banden laten omleggen. Er zijn ook onderdelen en remblokken te koop.
 
Restaurant
Er is een leuk Spaans restaurant aanwezig op de paddock waar je heerlijk kan eten. Welke om een uurtje of 9.00 open gaat tot 17.00 Info:  http://www.circuitodealmeria.com/restaurant
 
Pitboxen
In de grote pitboxen kan je je motor en spullen kwijt. Om 8:00 gaan de boxen open (1e rijdag om 8.00) en om 18:00 gaan de pitboxen weer op slot. In overleg kan jouw pitbox iets langer open blijven zodat je nog even kan sleutelen. 
  
Algemene tips en informatie
Zijn er vragen of heb je hulp nodig bij het boeken van een vliegticket, huurauto of verzekering? Stuur dan een email naar Racecracks of bel +31614437410. Ook andere vragen en verzoeken over het evenement beantwoorden we graag.
Andalucia kan je perfect combineren met een aantal dagen Alicante. Alicante is de favoriete stad van Ferry van Rijn. tientallen straten met tig restaurants waar je gezellig buiten kan eten en dat op 200 meter van het strand! 
Na de 3daagse zal je veel beter voorbereid zijn op de andere dagen die wij organiseren. Ook zal de basis gelegd zijn voor een training op het circuit van Assen, Zandvoort, Spa-Francorchamps, Zolder of Mettet.

Pitstraat AndaluciaInstructie AndaluciaCircuit Almeria